foto

Lukas Strebel

  • nar. 1951
    Mägenwil, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
2017 Ein Kind wird gesucht (TV film)
2016 Gotthard (TV film)
2015 Dora aneb sexuální neurózy našich rodičů
Střípky paměti
2013 Challenger (TV film)
2012 Místo nahoře (TV film)
2010 The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)
2008 Boj o moc (TV film)
2007 Dead Clever: The Life and Crimes of Julie Bottomley (TV film)
Du Gehörst mir (TV film)
2006 See No Evil: The Moors Murders (TV film)
2005 Koma
Planespotting (TV film)
2004 Hledá se rodina (TV film)
Wall of Silence (TV film)
2003 Collusion
Stav mysli (TV film)
2002 Dokonalý pár (TV film)
Epsteinova noc
Sherlock Holmes: Případ zla (TV film)
2001 Bombmaker, The (TV film)
2000 Boj s vlkem (TV film)
1998 Opernball (TV film)
1997 Flammen im Paradies
1996 Charleys Tante (TV film)
Die Halbstarken (TV film)
1995 In uns die Hölle (TV film)
1994 Eurocops - Drei Mädchen (TV film)
1992 Geteilte Nacht
Kinder der Landstraße
1991 All Out
1990 Der Berg
Tatort - Howalds Fall (TV film)
1988 Filou
1987 Blues, Black & White

TV seriály

2019 Černé zrcadlo (TV seriál)
Smithereens (S05E02)
2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Hated in the Nation (S03E06)
Men Against Fire (S03E05)
Wallander (TV seriál)
Neklidný muž (S04E03)
Lekce lásky (S04E02)
Bílá lvice (S04E01)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Four: All the Mirrors of the World (E04)
Chapter Two: How Is Lady Pole? (E02)
2012 Wallander (TV seriál)
Mrtví ve člunu (S03E02)
Podzimní událost (S03E01)
2011 Luck (TV seriál)
Two Prized Colts Go Head-to-Head (E09)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
Ace Pitches a Deal (E06)
další epizody (4)
Marchlands (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Pátá žena (S02E03)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2008 Malá Dorritka (TV seriál)
Milenky (TV seriál)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2005 Funland (TV seriál)
Vincent (TV seriál)
2004 Blackpool (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)

Dokumentární

2014 Iraqi Odyssey

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace