foto

Russ Bender

  • nar. 1.1.1910
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.8.1969 (59 let)
    Hollywood, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Live a Little, Love a Little
Maryjane
Young Animals, The
1967 Ďábelští andělé
1966 The Navy vs. the Night Monsters
1965 I Saw What You Did
Space Probe Taurus
Wild on the Beach
Ďábelský bacil
1964 A Tiger Walks
Raiders from Beneath the Sea
The Brass Bottle
The Strangler
1963 Srocení orlů
1962 Air Patrol
Devil's Children, The - a.z.
Dny vína a růží
Kouzlo norkové kožešiny
Panic in Year Zero!
Purple Hills, The
1961 Anatomy of a Psycho
King of the Roaring 20's - The Story of Arnold Rothstein
Lover Come Back
The Little Shepherd of Kingdom Come
1960 Vice Raid
Walk Tall
1959 Ghost of Dragstrip Hollow
No Name on the Bullet
Nátlak
1958 Flood Tide
Hot Rod Gang
I Bury the Living
Jack the Ripper (TV film) - a.z.
Kovboj
Suicide Battalion
The Restless Years
War of the Colossal Beast
1957 Badlands of Montana
Beau James
Dragstrip Girl
Invasion of the Saucer Men
Kelly and Me
Man of a Thousand Faces
Motorcycle Gang
The Amazing Colossal Man
The Joker Is Wild
1956 It Conquered the World
1953 Válka světů
1952 Paula
1950 Buccaneer's Girl

TV seriály

1967 Neúplatný (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
On Thursday We Leave For Home (S04E16)
1962 The Beachcomber (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Fugitive (S03E25)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Hitch-Hiker (S01E16)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Coronado 9 (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The David Niven Show (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Man Without a Gun (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1962 Purple Hills, The
Womanhunt
1957 Voodoo Woman
1954 A Life at Stake

TV seriály

1963 The Littlest Hobo (TV seriál)
1953 Meet Mr. McNutley (TV seriál)
1952 Dangerous Assignment (TV seriál)
1951 Hollywood Opening Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace