foto

Jason MacDonald

  • nar. 21.9.1966 (51 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 I, Tonya
2016 Beacon Point
Gilda Sue Rosenstern: The Motion Picture!
Sick People
Zúčtování
2012 Jumpmaster
Pathfinder
2011 Criminal Behavior (TV film)
2010 Pod jednou střechou
2009 Hungry for Love
Jonesovi
Moje falešná svatba (TV film)
2008 Family That Preys, The
2003 Lucky Ones, The
1999 Road Kill

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
Dressed to Kill (S01E18)
Good Behavior (TV seriál)
The Heart Attack Is the Best Way (S02E01)
Outcast (TV seriál)
To the Sea (S02E10)
Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
2016 Upíří deníky (TV seriál) - a.z.
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03) - a.z.
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Black Hole Sun (S06E04)
2013 Next Step, The (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Fifty Shades of Grayson (S05E10)
The Cell (S05E09)
I Know What You Did Last Summer (S05E01)
2012 Město divů (TV seriál)
Hrad z písku (S01E03)
Upíří deníky (TV seriál) - herec, a.z.
Growing Pains (S04E01) - a.z.
The Departed (S03E22)
2011 Becky & Barry #theactorslife (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nejhorší noční můra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace