foto

Jason MacDonald

  • nar. 21.9.1966 (53 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Everyday But Christmas
Pageant Material
Palau the Movie
2018 1st Summoning
Gilda Sue Rosenstern: The Motion Picture!
2017 Já, Tonya
Peggy
2016 Beacon Point
Zúčtování
2015 Sick People
2013 Restitution
2012 Jumpmaster
Pathfinder
2011 Criminal Behavior (TV film)
2010 Pod jednou střechou
2009 Hungry for Love
Jonesovi
Moje falešná svatba (TV film)
2008 Family That Preys, The
2003 The Lucky Ones
1999 Road Kill

TV seriály

2019 Ambitions (TV seriál)
You Owe Me (E14)
Bigger (TV seriál)
Nebe s.r.o. (TV seriál)
13 Days (S01E02)
2017 Bull (TV seriál)
Dressed to Kill (S01E18)
Dobré mravy (TV seriál)
The Heart Attack Is the Best Way (S02E01)
Outcast (TV seriál)
To the Sea (S02E10)
Upíří deníky (TV seriál)
I Was Feeling Epic (S08E16)
2016 Upíří deníky (TV seriál) - a.z.
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03) - a.z.
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
2014 Upíří deníky (TV seriál)
Black Hole Sun (S06E04)
2013 The Next Step (TV seriál)
Witches of East End (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Fifty Shades of Grayson (S05E10)
The Cell (S05E09)
I Know What You Did Last Summer (S05E01)
2012 Město divů (TV seriál)
Hrad z písku (S01E03)
Upíří deníky (TV seriál) - herec, a.z.
Growing Pains (S04E01) - a.z.
The Departed (S03E22)
2011 Becky & Barry #theactorslife (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Single Ladies (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nejhorší noční můra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky