foto

Connor Price

  • nar. 11.11.1994 (25 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hammer
2018 Honey Bee
The Riot Act
2014 The Good Witch's Wonder (TV film)
2013 Carrie
2012 Ne/přátelé (TV film)
2010 Almost Kings
Cancel Christmas (TV film)
Summer Camp (TV film)
2009 Back (TV film)
Booky's Crush (TV film)
2008 Guns (TV film)
Roxy Hunter and the Horrific Halloween (TV film)
2007 Klikař Charlie
Tvář anděla
2006 Find
2005 Dějiny násilí
Těžká váha
2004 Evel Knievel (TV film)
2003 Republic of Love, The
2002 A Promise
Crossed Over (TV film)
Fancy Dancing
Otcovy hříchy (TV film)
Vometáci

TV seriály

2018 Carter (TV seriál)
Kosmonaut a lví král (S01E02)
The Truth About the Harry Quebert Affair (TV seriál)
The End (E10)
Firebug (E09)
Got It All Wrong (E08)
další epizody (10)
2017 X-company (TV seriál)
Sliby (S03E04)
Snaha (S03E03)
Maškaráda (S03E02)
další epizody (4)
2016 X-company (TV seriál)
19. srpna (S02E10)
Řezník a šroub (S02E09)
Vlast (S02E08)
další epizody (10)
2015 X-company (TV seriál)
Do jámy lvové (S01E08)
Kolaboranti (S01E07)
V rukou nepřítele (S01E06)
další epizody (8)
Lovci duchů (TV seriál)
The Prisoner (S10E22)
2014 Cena za lidskost (TV seriál)
House Hunting (S04E12)
Ramona the Pest (S04E11)
Oh Don't You Die for Me (S04E10)
další epizody (8)
2013 Annedroids (TV seriál)
Saving Hope (TV seriál)
Why Waste Time (S02E03)
Cena za lidskost (TV seriál)
Ruh-Roh (S03E13)
Always a Bridesmaid, Never Alive (S03E12)
If I Only Had Raw Brain (S03E11)
další epizody (8)
2012 Výjimeční (TV seriál)
Bohové a monstra (S02E07)
Přízraky (S02E05)
Flashpoint (TV seriál)
A World of Their Own (S05E10)
2011 Dino Dan: Trek's Adventures (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Přítel či nepřítel (S02E08)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Na skok do Buffala (S04E03)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Really You: Part 2 (S01E02)
Really You: Part 1 (S01E01)
Jak je kanci! (TV seriál)
2008 The Middleman (TV seriál)
Will & Dewitt (TV seriál)
2007 Mrtvá zóna (TV seriál)
Denouement (S06E13)
Ambush (S06E12)
Drift (S06E10)
další epizody (9)
2006 Alice, I Think (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (TV seriál)
2004 Kevin Hill (TV seriál)
Monday Report (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Save-Ums!, The (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky