foto

Seán Cullen

  • nar. 1965
    Peterborough, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The 20th Century
2017 The Great Northern Candy Drop (TV film)
2014 Bang Bang Baby
Ruby Skye P.I.: The Maltese Puppy
2012 Starý mladý
Sunshine Sketches of a Little Town (TV film)
2010 Legenda od Bobří přehrady
Novinářka Amy (TV film)
2008 Guru lásky
2007 Interior Monologue of Gill the Goldfish, The
2005 Pravda nebo lež
Připálený toast (TV film)
2004 Phil the Alien
Svatý Ralph
2003 Seán Cullen Home for Christmas (TV film)
Útěk ze čtvrtého rozměru (TV film)
2002 Martin a Lewis (TV film)
1999 On the Q.T.

TV seriály

2018 Carter (TV seriál)
Voiceover (S01E08)
2017 Zataženo, občas trakaře (TV seriál)
Dark Matter (TV seriál)
Isn’t That a Paradox? (S03E09)
2016 Winston Steinburger and Sir Dudley Ding Dong (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 47 (S04E08)
2014 The Stanley Dynamic (TV seriál)
Zvláštní skvadra (TV seriál)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tour de Murdoch (S07E02)
2012 Rocket Monkeys (TV seriál)
2011 Detentionaire (TV seriál)
Dino Dan: Trek's Adventures (TV seriál)
Téměř nahá zvířátka (TV seriál)
2010 Dino Dan (TV seriál)
Dívka odjinud (TV seriál)
Elitních 18 (TV seriál)
Veverka Strašpytel (TV seriál)
Wingin' It (TV seriál)
2009 Jimmy Cool (TV seriál)
The Dating Guy (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
2008 Best Ed (TV seriál)
2006 Grossology (TV seriál)
Monster Warriors (TV seriál)
Shakespeare Comedy Show, The (TV seriál)
2003 Odd Job Jack (TV seriál)
Seán Cullen Show, The (TV seriál)
Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Patti (TV seriál)
2001 Don't Eat the Neighbours (TV seriál)
Liography (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
1999 George and Martha (TV seriál)
Payne (TV seriál)
1998 Comedy Nation (TV seriál)
Made In Canada (TV seriál)
Unnatural Acts (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1993 Royal Canadian Air Farce (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Seán Cullen Home for Christmas (TV film)

TV seriály

2015 Inspector Gadget (TV seriál)
2012 Rocket Monkeys (TV seriál)
2011 Dino Dan: Trek's Adventures (TV seriál)
Téměř nahá zvířátka (TV seriál)
2006 Grossology (TV seriál)
2004 6Teen (TV seriál)
2003 Seán Cullen Show, The (TV seriál)
1998 Unnatural Acts (TV seriál)

TV pořady

1997 Comedy Now! (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Seán Cullen Home for Christmas (TV film)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
1997 Comedy Now! (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace