Reklama

Reklama

Šampióni

(festivalový název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý basketbalový tréner nižšej ligy Marcus Marakovich (Woody Harrelson) má súdom nariadené riadiť tím hráčov s mentálnym postihnutím. Čoskoro si uvedomí, že napriek svojim pochybnostiam môže tento tím spoločne zájsť ďalej než si kedy predstavovali. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

POMO 

všechny recenze uživatele

Skvělý Woody Harrelson, šmrncovní Kaitlin Olson a jedna vtipná a trefná hláška, kterou jsem (pochopitelně) zatím v žádném americkém filmu neviděl. Zbytek pouze nejotřepanější klišé sportovních feel-good filmů v průměrném scenáristickém balení. Ale čekali jsme snad od Farrellyho více? ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Úplně doslovná kopie peckovní španělské předlohy, která byla ale v mnoha ohledech několikanásobně lepší. Pro ty, kteří ji viděli, je pak tahle verze daleko za ní - humor je slabší, “retardi” nejsou až tak vtipní, osobití a charakterově ikoničtí a je to celé až moc “americké”. A fakt, že scénář kopíruje původní verzi slovo od slova a scénu od scény tomu taky moc nepřidává. Zbytečnost. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

klasický příběh o tom jak jeden looser dostane za trest na starost trénink jiných looserů, aby si k sobě následně hledali a našli cestu o on si uvědomil co je důležité. Champions jsou v jádru hodně feel good sportovní komedie/drama, které sice jede podle šablony, ale nepřijde mi, že se Farrelly snažil o něco víc. Škoda zbytečně přetažené stopáže, protože jinak bych klidně šel i na čtyři,,,60% ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Děj je moc hezký, milý. Ale trochu mi scházelo sžívání se s týmem. Nebylo znát ani na začátku že Woody přišel trénovat za trest. Hned se s týmem sžil a bral to vážně, i když neměl s lidmi s postižením žádné zkušenosti. Zkrátka mi tam chyběly takový ty klasický klišé který já miluju. Jen za to nedávám plný počet. Jinak velice příjemný, pohodový sportovní film, se skvělým Harrelsonem. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Woody a basket k sobě prostě patří. Strašně moc feel-good film, u kterého mám polovinu času tupej úsměv na rtech a zbytek se nahlas směju. Vtipný, hrozně milý a i přes řádnou dávku klišé jsem si Šampiony náležitě užil. Je vidět charakterový posun postav, chemie mezi jednotlivými protagonisty funguje a baví. Basketu je zde také dost, co víc si přát? PS: Až teď zjišťuju, že jde o remake španělského filmu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Hráči basketbalového tímu sú reálne zdravotne postihnutí herci. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal vo Winnipegu a Selkirku (Kanada) od novembra do decembra 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama