foto

Jürgen Frohriep

  • nar. 28.4.1928
    Rostock, Německá říše
  • zem. 21.7.1993 (65 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Polizeiruf 110 - Im Alter von... (TV film)
1994 Polizeiruf 110 - Keine Liebe, kein Leben (TV film)
1993 Obcy musi fruwac
1991 Polizeiruf 110 - Der Riß (TV film)
Polizeiruf 110 - Todesfall im Park (TV film)
Polizeiruf 110 - Zerstörte Hoffnung (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Abgründe (TV film)
Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Träume (TV film)
1989 Evropa tančila valčík
Polizeiruf 110 - Drei Flaschen Tokajer (TV film)
Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
Polizeiruf 110 - Katharina (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
1987 Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
Polizeiruf 110 - Explosion (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Volejte policii 110 - Každý den je jiný (TV film)
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Ein Schritt zu weit (TV film)
Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Freunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Sog (TV film)
Smrt na jezeře (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Der Selbstbetrug (TV film)
Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
Zpráva slepeckým písmem (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Der Rettungsschwimmer (TV film)
Polizeiruf 110 - Im Tal (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Auftrag per Post (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Schweigsame (TV film)
Polizeiruf 110 - Glassplitter (TV film)
Polizeiruf 110 - Harmloser Anfang (TV film)
Polizeiruf 110 - Trüffeljagd (TV film)
1980 Dejte mi šanci (TV film)
Polizeiruf 110 - In einer Sekunde (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Heidemarie Göbel (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Illusion (TV film)
Polizeiruf 110 - Walzerbahn (TV film)
1978 Ich will euch sehen
Polizeiruf 110 - Bonnys Blues (TV film)
Polizeiruf 110 - In Maske und Kostüm (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Die Abrechnung (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Bitte zahlen (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein ungewöhnlicher Auftrag (TV film)
1975 Dva zločiny (TV film)
Polizeiruf 110 - Das letzte Wochenende (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Spezialist (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwischen den Gleisen (TV film)
Případ beze svědků (TV film)
1974 Die Patentante (TV film)
Koncert pro outsidera (TV film)
My se vrátíme
Nepodařená kalkulace (TV film)
Osud jménem Kamila
Polizeiruf 110 - Das Inserat (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachttaxi (TV film)
Polizeiruf 110 - Per Anhalter (TV film)
1973 Alarm am See (TV film)
Jedna madona navíc (TV film)
Legenda o Pavlovi a Pavle
Ninotschka sucht den Frühling (TV film)
Polizeiruf 110 - Alarm am See (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Madonna zu viel
Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorbestraft (TV film)
Unterm Birnbaum
1972 Polizeiruf 110 - Blutgruppe AB (TV film)
Polizeiruf 110 - Blütenstaub (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Ende einer Mondscheinfahrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein bisschen Alibi (TV film)
Svatba bez prstýnku
1971 Alfa 1
Du und ich und Klein-Paris
Klíč
Statečný Osceola
1970 Tscheljuskin (TV film)
Zwei Briefe an Pospischiel (TV film)
1969 Projekt Aqua (TV film)
1968 Treffpunkt Genf (TV film)
1967 Brot und Rosen
Der Mann aus Kanada (TV film)
Náčelník Velký had
1966 Spur der Steine
1965 Berlin um die Ecke
Episoden vom Glück (TV film)
Heimbachs Gäste (TV film)
1963 Irrungen - Wirrungen (TV film)
1962 Entdeckung des Julian Böll
Kinnhaken, Der
Pevnost na Rýně
1961 Die Liebe und der Co-Pilot
Küßchen und der General
Mord an Rathenau (TV film)
1960 Gerichtet bei Nacht (TV film)
Immer am Weg dein Gesicht (TV film)
Spotkania w mroku
1959 Bílá krev
Hvězdy

TV seriály

1980 Unser Mann ist König (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Die Falschmeldung (E16)
1968 Štít a meč (TV seriál)
1967 Geheimcode B 13 (TV seriál)
1966 Ohne Kampf kein Sieg (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1963 Die Spur führt in den 7. Himmel (TV seriál)
1962 Das grüne Ungeheuer (TV seriál)

Dokumentární

1965 Z - vyp.

Scenáristická filmografie

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky