foto

Frances Tomelty

  • nar. 6.10.1948 (69 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Chéri
1998 Monk Dawson
1994 High Boot Benny
Nobody's Children (TV film)
1991 Work! (TV film)
1990 Pastvina
1988 Brennende Betten
1987 Bellman and True
1986 State of Emergency, A
1985 Blue Money (TV film)
Lamb
1983 Bullshot
1978 Dotek Medúzy
1975 Angličanka
1974 The Changeling (TV film)
1972 Zahraj to znovu, Same
1960 Juno and the Paycock (TV film)

TV seriály

2017 Ulička Apple Tree Yard (TV seriál)
2016 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Episode 2.6 (S02E06)
Episode 2.5 (S02E05)
Episode 2.1 (S02E01)
další epizody (5)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (5)
2014 Charlie (TV seriál)
2013 Atlantis (TV seriál)
Bílá královna (TV seriál)
Love and Death (E06)
The Storm (E03)
The Price of Power (E02)
2009 Free Agents (TV seriál)
Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
2007 Sold (TV seriál)
2006 The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Jezerní panna (S07E05)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Royal (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
1998 Vanity Fair (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1992 Šekspir: Velikije komedii i tragedii (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 4 Play (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Summer Season (TV seriál)
1984 Oxbridge Blues (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Bergerac (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Testament of Youth (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
1970 Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Ukridge (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1993 Brave New Worlds: The Science Fiction Phenomenon (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace