foto

Scott Patey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Brept! (TV film)
2017 This Is Your Death
2016 Monster Trucks
Rampage: President Down
The Confirmation
Thirty-Seventeen
2015 Becoming Santa (TV film)
Driven Underground (TV film)
The Unauthorized Full House Story (TV film)
2014 Mr. Miracle (TV film)
2013 Vánoční lov (TV film)
2012 Camera Shy
The Movie Out Here
2011 Last Chance Casting (TV film)
Lloyd the Conqueror
Nadějný rok
Pravděpodobnost výhry
Sunflower Hour
2010 30 dní dlouhá noc: Doba temna
Growing the Big One (TV film)
Král bojovníků
2009 Year of the Carnivore
Zombie Punch
2008 Free Style
Run Rabbit Run
Tvrdá hra 3: Juniorská liga

TV seriály

2018 School of Fish (TV seriál)
Take Two (TV seriál)
Take Two (E01)
Trial & Error (TV seriál)
A Hole in the Case (S02E04)
Colony (TV seriál)
The Emerald City (S03E06)
iZombie (TV seriál)
Don't Hate the Player, Hate the Brain (S04E07)
2015 The Whispers (TV seriál)
2014 The Lottery (TV seriál)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Co je to s Normanem (S01E03)
Motiv (TV seriál)
Zločiny z vášně (S01E02)
2011 Clue (TV seriál)
2010 Caprica (TV seriál)
Gravedancing (E04)
Hranice nemožného (TV seriál)
Peterova cesta (S02E21)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
The Real Ghostbusters (S05E09)
2008 Middleman, The (TV seriál)
2007 Ďáblův sluha (TV seriál)
Ashes to Ashes (S01E09)
The Cop (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace