Reklama

Reklama

Král bojovníků

  • Japonsko The King of Fighters (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři vzácné relikvie zmizely z muzea a několik lidí bylo během krádeže zabito. Pachatelem je Rugal Bernstein, jenž díky těmto třem kouzelným předmětům vládne neomezenou silou. Světská moc jej nemůže nikdy dostihnout. Jsou tu však ještě nepokoření bojovníci, kteří se mu postaví v otevřeném boji během turnaje. Bitva o budoucnost začíná a drsná bojová akce nešetří nikoho! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (36)

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že jsem tenhle měsíc viděl mnohem horší filmy, než je Král bojovníků. Myslím,že tento film mnoho lidí zbytečně odsoudilo a proto má tak nízké hodnocení. Když se mrkneme na film, tak příběh který nám filmaři servírují je vážně odpodový. Ovšem efekty a triky mají hodně vysokou úroveň. Hlavně ty efekty u úderů. To myslím,že dost lidí znechutilo. Mě to nevadilo a připomělo mi to hry Tekkena a Mortal Combat na platáky. Musíme se prostě smířit s tím,že Japonci budou točit dál takovéto Tekkeny,Mortály a Street Fightery. A proto jestli se to někomu nelíbí ať se nedívá. Celkově 40% ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

...třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: "Kurva, takový bordel jsem ještě neviděl!!!" Suzuki: "Lateef po shlédnutí filmu King of the Fighters, Česká Republika, 11.9. 2010." ... jistě znáte ten vtip o geniálním japonském žákovi, trochu jsem si musel ten konec upravit, protože to, co jsem před chvíli viděl, no to byl teda ukázkový céčkový rádoby akční maglajz. Příšerné zpracování akčních scén, neuvěřitelně laciné kulisy a samozřejmě střih a kamera ze Země Neuvidíte Nikoho. Fighty hrané jen naoko, akrobacie s využitím všech dostupných bezpečnostních metod, tohle kdyby viděl Yuri Boyka, tak bude půl hodiny vrážet čelem do zdi vězeňské cely, aby si tuto zhovadilost vymlátil z hlavy... ()

Reklama

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Byl jsem varován (Lateefe, příště ti věřím:)), ale stejně jsem si to pustil. Neměl jsem to dělat. Videoherní stylizace by mi určitě nevadila ( i když jsem o hře samotné nikdy neslyšel a jde pro mě spíše o nepovedené dvojče Tekkenu nebo DOA), ale tak neskutečně amatérský přístup je zarážející. Příběh i akční scény jsou opravdu za úrovní béčkového filmu a jen se smutkem v očích jsem protrpěl závěrečnou bitku. Kdyby tu nebyla Maggie Q, měl bych aspoň dojem, že se nějací amatéři domluvili na promo video, ale takhle jsem tajné doufal v něco víc. Bohužel. Degradovat už tak slabý film ještě (superlevnými) digitálními triky do bojových scén, kde se herci nemlátí, ale jen občas pohnou, bylo už moc. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

O co tu de hele:D?To už všichni zapomněli na Tekkena?Tohle bylo celkem slušné komické dílko.Nijak mi nevadí,že scénář psal nejspíš nějaký retard po lobotomii a ještě na cracku,a že '¨herci'' by dojednoho zasloužili umlátit Zlatou Malinou (jejich herectví je tak otřesné,že je skoro až geniální;D).Sean Faris je furt stejná buzna,Maggie Q je furt neuvěřitelně šukézní a co se týká tentokrát nemaskovaného Raye Parka,tak už chápu proč dostává v Hollywoodu role jaké dostává;) (to nic nemění na tom,že sem na to koukal kvůli jemu a mám pro toho týpka i po tomhle prostě slabost).Efekty mi tak hrozné nepřišli a oproti takovému Twilightu je tohle Avatar.No pičovina je to tak strašná až mě to bavilo,ale že bych nějak doporučoval ,tak to zas ne;). ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Určitý potenciál na zábavné béčko by tu byl (vcelku slušná choreografie soubojů, kostýmy, Maggie Q), ale je kompletně pohřben dějem, scénářem a zpracováním. Král bojovníků je konverzační nuda s absurdním příběhem a dialogy, prokládaná krátkými, zmateně nasnímanými a nepřehledně sestříhanými souboji. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama