foto

Christopher Pearce

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 This Is Your Death
2015 Odplata
2013 A Sister's Nightmare (TV film)
2005 Supervulkán (TV film)
2001 Městečko Black River (TV film)
1999 Terror Firmer

TV seriály

2020 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Operace Mainbrace (S02E10)
2019 Batwoman (TV seriál)
Down Down Down (S01E03)
2018 Ztraceni ve vesmíru (TV seriál)
Vzkříšení (S01E09)
2017 Lucifer (TV seriál)
Off the Record (S03E07)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Daleká cesta (S01E02)
2014 Batesův motel (TV seriál)
Caleb (S02E03)
Cedar Cove (TV seriál)
One Day at a Time (S02E07)
Trials and Tribulations (S02E06)
Starting Over (S02E05)
Falling Skies (TV seriál)
The Eye (S04E02)
2013 Darebák (TV seriál)
Killing Grace (S01E10)
Lidé zítřka (TV seriál)
All Tomorrow's Parties (E05)
Arrow (TV seriál)
Temnota nad městem (S01E22)
Pravěk: Nový svět (TV seriál)
The Great Escape (E10)
Zločin (TV seriál)
Head Shots (S03E04)
2011 Hranice nemožného (TV seriál)
Subjekt 13 (S03E15)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nákaza (S05E17)
2005 Hvězdná brána (TV seriál)
Moebius, část druhá (S08E20)
Upoutaný Prométheus (S08E12)
2004 Hvězdná brána (TV seriál)
Hrdinové 2 (S07E18)
Hrdinové 1 (S07E17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky