foto

Tim Wallers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Popelka v pasti
The Sweeter Side of Life (TV film)
2012 Flying Blind
2009 Margaret (TV film)
2008 Hughie Green, Most Sincerely (TV film)
RocknRolla
The Oxford Murders
Špína a moudrost
2007 Baletní střevíčky (TV film)
Consenting Adults (TV film)
Fanny Hillová (TV film)
Maxwell (TV film)
Případy inspektora Lynleyho: Poznej svého nepřítele (TV film)
2006 Good Murder, A (TV film)
2005 Derailed (TV film)
1999 Julie and the Cadillacs

TV seriály

2016 The Windsors (TV seriál)
2015 The Interceptor (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
The End of the World (E10)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Otec Brown (TV seriál)
Trofej plukovníka Gerarda (S02E08)
Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
2013 Count Arthur Strong (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy podle horoskopu (S15E03)
2011 Injustice (TV seriál)
2010 Law & Order: UK (TV seriál)
Survivor (S03E05)
Pán času (TV seriál)
Vítězství Daleků (S05E03)
2009 Campus (TV seriál)
2008 Milenky (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Michelle (S02E04)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
2004 Podfukáři (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2001 Love in a Cold Climate (TV seriál)
Night & Day (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
1994 Chandler & Co (TV seriál)
1993 Conjugal Rites (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)

Dokumentární

2008 Lidské tělo: Hranice možností (TV seriál)
2004 London: The Greatest City (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace