foto

Alfred Ryder

  • nar. 5.1.1916
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.4.1995 (79 let)
    Engelwood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Bogie (TV film)
1978 Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force (TV film)
1977 Vzpomínky na válku
1975 The Abduction of Saint Anne (TV film)
The Specialists (TV film)
Útěk na čarodějnou horu
1974 Indict and Convict (TV film)
The Legend of Hillbilly John
W
1973 Sicilské nešpory
1972 Probe (TV film)
1969 D.A.: Murder One (TV film)
Maršál
1967 Hotel
Valley of Mystery (TV film)
1964 Hamlet
Pozvánka pro pistolníka
1963 The Raiders
1959 Příběh z titulní strany
1947 T-Men
1946 Golden Slippers
1944 Winged Victory

TV seriály

1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
Swiss Family Robinson (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
Search (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Gentle Ben (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Past na muže (S01E05)
The Felony Squad (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Chronicle (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Borderland (S01E12)
1962 Combat! (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Five Fingers (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Suspicion (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Danger (TV seriál)
Masterpiece Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
Starlight Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1939 The 400 Million

Režijní filmografie

TV seriály

1977 Meeting of Minds (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace