foto

David Harris

  • nar. 23.5.1959 (60 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Star Trek Equinox: The Night of Time (TV film)
2016 Mommy's Box
2015 James White
2000 Dish Dogs
1997 Černý škorpion II
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
1994 In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
1993 V ulicích Los Angeles (TV film)
1988 Město ve slepé uličce
1987 Osudná droga
Under Cover
1986 Oheň s ohněm
Quicksilver
1985 Badge of the Assassin (TV film)
1984 Purpurová srdce
Příběh vojáka
1982 Benny's Place (TV film)
1980 Attica, stát New York (TV film)
Brubaker
Death Penalty (TV film)
1979 Warriors
1976 Judge Horton and the Scottsboro Boys (TV film)

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Secrets and Lies (S01E03)
2014 Jak prosté (TV seriál)
Příhoda s muškátovým oříškem (S03E07)
Castle na zabití (TV seriál)
Paralelní svět (S07E06)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Justice Denied (S13E17)
2001 Philly (TV seriál)
Loving Sons (E09)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Příběh nekončí (S06E20)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Oboustranné působení (S02E03)
1994 Policie New York (TV seriál)
Zeppo Marks Brothers (S01E18)
1993 Policie New York (TV seriál)
Tempest in a C-Cup (S01E08)
1990 Cop Rock (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Přistávací manévr (S02E05)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
The Equalizer (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1978 The White Shadow (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky