foto

Paula Giroday

  • nar. Coquitlam, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Love at First Bark (TV film)
Psycho Wedding Crasher (TV film)
2016 Ms. Matched (TV film)
2011 Sucker Punch
Sunflower Hour
2010 Dancing Ninja
2009 Dívčí války (TV film)

TV seriály

2016 Arrow (TV seriál)
Broken Hearts (S04E16)
2015 Ties That Bind (TV seriál)
2013 Motiv (TV seriál)
Veřejný nepřítel (S01E05)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Doktor (S02E05)
2011 True Heroines, The (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Obnovení (S04E05)
Osamění (S04E03)
Reciprocita (S03E11)
2009 Alice (TV seriál)
Caprica (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 True Heroines, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace