foto

Kevin Sateri

  • nar. 29.5.1974 (45 let)
    Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Prokletí Murphyových (TV film)
2008 Letters to Santa: A Muppets Christmas (TV film)
2007 Krycí jméno: Čistič
2006 Bezva jízda (TV film)
2001 Divorce: The Musical
1998 Cosmo's Tale
Vášnivý tanec
1993 Digger

TV seriály

2017 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Pilotní díl (S01E01)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Hyperion Heights (S07E01)
Píseň ve tvém srdci (S06E20)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Sněhurka na útěku (S03E21)
2013 Bylo, nebylo (TV seriál)
Mlynářova dcera (S02E16)
2012 Laskavý dotek (TV seriál)
Turn the Page (S01E02)
2010 Superkočky (TV seriál)
2007 Viva Laughlin (TV seriál)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Bílá mu sluší (S06E07)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
1994 Sladké údolí (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky