foto

Nick Marck

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2003 Bláznivá vánoční dovolená bratrance Edieho (TV film)
1999 Sagamore (TV film)
1998 Jungle Book: Mowgli's Story, The

TV seriály

2010 Změna je život (TV seriál)
Criminal Incriminated (S02E03)
Truth Unrevealed (S01E06)
2009 90210: Nová generace (TV seriál)
Nulová tolerance (S01E23)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Tajemství a lži (S01E09)
Smetánka (TV seriál)
Greek (TV seriál)
A Tale of Two Parties (S01E20)
Highway to the Discomfort Zone (S01E13)
2007 Greek (TV seriál)
Friday Night Frights (S01E06)
Picking Teams (S01E04)
Hidden Palms (TV seriál)
October Road (TV seriál)
How to Kiss Hello (S02E02)
Veronica Mars (TV seriál)
Vím, co budeš dělat příští léto (S03E18)
Řekni, kde ty krysy jsou (S03E10)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
President Evil (S03E05)
2005 Skater Boys (TV seriál)
Veronica Mars (TV seriál)
Moje zlá matka (S02E09)
Kdo by ublížil dítěti (S02E07)
Řidič Ed (S02E02)
další epizody (5)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Holka od vedle (S01E07)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Misbegotten (S02E07)
2002 Leap of Faith (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do blázince (S01E05)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Rozhovory se záhrobím (S07E07)
Pod tebou (S07E02)
Doublemeat Palace (S06E11)
2001 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Rozchod (S01E17)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Seriálový život (S06E04)
Bod obratu (S05E12)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Shame (S01E04)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Šíleně zamilován (S05E07)
1999 Angel (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
Home Movies (S03E04)
Sex, She Wrote (S02E11)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Něco modrého (S04E09)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
She (TV seriál)
1995 Get Smart (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Kolonie (S02E16)
1992 Báječná léta (TV seriál)
Vojín Wayne (S05E14)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Pohled zpátky (S04E23)
Náš pes (S04E15)
1990 Snílek (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Šestý hráč (S04E08)
Životní náklady (S04E04)
Protekce (S03E19)
1986 Starman (TV seriál)

Video kompilace

1995 Akta X – Akta 4: Kolonie (video kompilace)