foto

Charles Cyphers

  • nar. 28.7.1939 (78 let)
    Niagara Falls, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stingy Jack
2007 Methodic
2006 Dead Calling
2001 Teroristické komando
2000 Kritický bod
1993 Nabitá zbraň 1
1989 Jdi do toho!
První liga
1987 Big Bad Mama II
1986 Hunter's Blood
1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV film)
Memorial Day (TV film)
1982 Executioner's Song, The (TV film)
Honky Tonk Man
Přání smrti 2
1981 Halloween 2
Útěk z New Yorku
1980 Hraniční čára
Mlha
1979 Cibulové pole
Elvis Presley (TV film)
Friendly Fire (TV film)
Oddíl jedna
1978 Halloween
Návrat domů
Ponorka na dně
Someone's Watching Me! (TV film)
1977 Generál MacArthur
Our Town (TV film)
Trial of Lee Harvey Oswald, The (TV film)
1976 Občanská policie
Přepadení 13. okrsku
1975 Secret of Bigfoot, The (TV film)
1974 The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One (TV film)
The Missiles of October (TV film)
Tirák Turner
1973 Slams, The
1972 Cool Breeze

TV seriály

1998 Hyperion Bay (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Na rybách (S02E20)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Nick Freno: Licensed Teacher (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Deadly Games (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Vyzrazené tajemství (S02E08)
1994 George Carlin Show, The (TV seriál)
Hardball (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Kapela snů (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1989 Mancuso, FBI (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Aaron's Way (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
China Beach (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Our House (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
1982 The Quest (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Dog and Cat (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Isis (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)

TV pořady

2010 Halloween: The Inside Story (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace