Reklama

Reklama

13 Cameras

  • USA Slumlord (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý pár sa nasťahuje do nového domu, aby sa tu pred príchodom ich potomka na svet udomácnil. Z ich nového príbytku majú perfektný pocit, ktorý kazí len jeden detail. Tým je nechutný a mrzutý domovník, ktorý sa tvári, ako keby o dom vôbec nejavil záujem. V skutočnosti je však tento dom najdôležitejšou súčasťou jeho života a jeho nájomníkov sa snaží spoznať do najmenšieho detailu. Využíva však k tomu veľmi nezvyčajné metódy, ktoré mu pomáhajú naplniť jeho zvrátené túžby... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hlavní úchyl byl sice sympaťák, ale povětšinu filmu zůstal nevyužitý a vlastně se jen potil u monitoru, zatímco sledoval trampoty mladého páru. A to byla někdy až příšerná nuda. Něco se pořádně začalo dít až ke konci, ale nebylo to nic, co by člověka překvapilo, nebo nedej Bože vystřelilo z ponožek. A tak nejlepší je poslední záběr, který nejen pobaví, ale i překvapí. 25% ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc než jen vztahovku mladých manželů, do jejichž se vetřou další ehm jedinci. Zvědavých úchyláků je bohužel všude víc jak dost a potenciál myšlenky zůstal nevyužit. Krom prvního úderu kladiva (muhehe) a posledního záběru celého filmu. Mimochodem manžel byl stejně slizkej jak ústřední majonézovej úchyl. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Téma, které je vyčerpané, alespoň v podání tohoto filmu určitě. Domácí, který na kamery sleduje obyvatele v domě, který spravuje. Jsou zde hlavně lechtivé scény, ale přitom skoro nic neuvidíte. Je zde rodinné drama, prostě klasika. Co překvapí, to je závěr. Ten se mi i líbil, ale jinak je ten film i přes své téma celkem nudný. ()

Reklama

Reklama