foto

Glen Vernon

  • nar. 27.10.1923
    Fall River, Massachusetts, USA
  • zem. 27.10.1999 (76 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Pane, věřím
2000 Lazar žije
1999 Eating L.A.
1997 Vhoďte minci (TV film)
1995 Velva Jean Learns to Drive
1993 A tak jsem si vzal řeznici
1992 Too Romantic
1990 Spaced Invaders
1986 Androidy (TV film)
1984 Hunter (TV film)
1974 Letiště 1975
1972 The Screaming Woman (TV film)
1969 The Love God?
1965 I Saw What You Did
1961 Snídaně u Tiffanyho
1959 The Rookie
1958 I Bury the Living
1956 Miracle in the Rain
1954 For the Defense (TV film)
1953 The Stars Are Singing
1952 Flat Top
The Rose Bowl Story
Thunderbirds
1951 Belle Le Grand
The Wild Blue Yonder
1950 Hollywood Varieties
Lucky Losers
1949 Impact
V píscích Iwo Šimy
1948 Beyond Glory
Heart of Virginia
1947 The Devil Thumbs a Ride
The Woman on the Beach
1946 Bedlam
Ding Dong Williams
Riverboat Rhythm
The Bamboo Blonde
1945 Mama Loves Papa
Sing Your Way Home
Those Endearing Young Charms
1944 Dny slávy
Marine Raiders
Step Lively
Youth Runs Wild

TV seriály

1995 Night Stand (TV seriál)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1986 Leo & Liz in Beverly Hills (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Golden Girls (TV seriál)
1982 Crisis Counselor (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Dirty Sally (TV seriál)
1971 Columbo (TV seriál)
Semínko pochyb (S01E03)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Window on Main Street (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
1958 Buckskin (TV seriál)
1957 Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1992 The Ben Stiller Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace