foto

Rosie Day

  • nar. 6.3.1995 (25 let)
    Cambridge, Cambridgeshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Baby
Indigo Valley
2018 Peripheral
Temné osnovy
2017 Butterfly Kisses
2015 Všechny cesty vedou do Říma
2014 Srdce lehkosti
2012 Veřejný dům hrůzy

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Love From Hell (S03E03)
2018 Daleká cesta za domovem (TV seriál)
The Siege (E04)
The Escape (E03)
The Raid (E02)
další epizody (4)
2017 Living The Dream (TV seriál)
Městské legendy (TV seriál)
Prime Suspect 1973 (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2016 Cizinka (TV seriál)
Poslední příležitost (S02E12)
Má je pomsta (S02E11)
Střetnutí u Prestonpans (S02E10)
další epizody (8)
Grantchester (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2013 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2012 Inspektor Banks (TV seriál)
I mrtví mají své sny - 2. část (S02E04)
I mrtví mají své sny - 1. část (S02E03)
2003 Trust (TV seriál)
2001 In Deep (TV seriál)
2000 Black Books (TV seriál)
Hrozny hněvu (S01E03)
Mannyho první den (S01E02)
Jak napálit berňák (S01E01)
1999 Hope & Glory (TV seriál)
1998 Velkovlak (TV seriál)
1997 Bernard's Watch (TV seriál)
Family Affairs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky