foto

Enzo Cerusico

  • nar. 22.10.1937
    Řím, Itálie
  • zem. 1.7.1991 (53 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Ostrov pokladů (TV film)
1984 Uno Scugnizzo a New York
1979 Horké dívky a prokurátor
1978 Siete chicas peligrosas
1976 Lozana andaluza, La
Occhio alla vedova!
1975 Amore mio spogliati... che poi ti spiego!
Zorro
1973 Le cinque giornate
Nikoliv! Případ skončil šťastně!
1972 Anche se volessi lavorare, che faccio?
L'etrusco uccide ancora
Meo Patacca
Racconti proibiti... di niente vestiti
1970 L'Invasion
1968 Faustina
1966 Já, já, já ... a ti druzí
Maigret à Pigalle
Mi vedrai tornare
Mondo pazzo... gente matta!
Sedmnáct let - vlasy blond
Tre notti violente
1964 Extraconiugale
Grandi camaleonti, I (TV film)
In ginocchio da te
Una storia di notte
Šest žen pro vraha
1963 Héraklés a Samson
1962 Cartouche
Cronache del '22
Duello nella sila
Tiro al piccione
1961 Fantasmi a Roma
Pugni, pupe e marinai
Romulus a Remus
1960 Gobbo, Il
L'homme aux cent visages
Obléhání Syrakus
Regina delle Amazzoni, La
Sladký život
1956 Guendalina
1953 Non e mai troppo tardi
1952 Altri tempi - Zibaldone n. 1
Angeli del quartiere, Gli
Croce senza nome, Una
Figlia del diavolo, La
Les Chemises rouges
Viva il cinema!
1951 Due derelitti, I
Lebbra bianca
1947 Cuore

TV seriály

1991 I ragazzi del muretto (TV seriál)
1985 Aeroporto internazionale (TV seriál)
1982 Verdi (TV seriál)
1978 Loupež Mony Lisy (TV seriál)
1969 My Friend Tony (TV seriál)
1968 Il circolo Pickwick (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
1965 David Copperfield (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky