foto

Denis Conway

  • nar. Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Brooklyn
2011 The Hatch
2009 Zonad
2007 Garáž
2006 Na hřbetě keltského tygra
Showbands II (TV film)
Zvedá se vítr
2005 Boy Eats Girl
Showbands (TV film)
2004 Alexander Veliký
2003 Intermission
Návrat (TV film)
2002 Království ohně
2000 Včerejší děti (TV film)
1999 Making Ends Meet
1997 Byl jsem dole
1996 Michael Collins

TV seriály

2014 Penny Dreadful (TV seriál)
2013 Quirke (TV seriál)
Scúp (TV seriál)
2012 Titanic - krev a ocel (TV seriál)
A Crack in the Armor (E10)
High Stakes (E08)
2007 Running Mate, The (TV seriál)
Single-Handed (TV seriál)
2006 Hide & Seek (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)
Rebel Heart (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1995 Governor, The (TV seriál)
1988 Fair City (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace