foto

Lukáš Hložek

  • nar. 3.6.1987 (33 let)
    České Budějovice, Československo

Biografie

Na projektu Last Visa – koprodukčním česko-čínském seriálu z období II. Světové války – odvedl herec Lukáš Hložek vysoce profesionální práci. Ztvárnil roli Franze, velícího důstojníka SS pracovního tábora a zástupce velitele Hanse, po boku Jana Revaie a Jaroslava Pižla. Díky jeho zkušenostem, schopnostem a velkému hereckému nasazení vytvořil kompletní charakter, který se stal podstatnou součástí příběhu.

Lukáš Hložek

Herecká filmografie

Filmy

2020 Loutkař (TV film)
2019 Nabarvené ptáče
2017 Svět jim něco dluží
2016 Poslední scéna (amatérský film)
Pravidla podnikání (amatérský film)
2015 Jan Hus (TV film)
Kabát (amatérský film)
Maximilian (TV film)
Padlý anděl (amatérský film)
Podfuk (amatérský film)
2014 Návrat (amatérský film)

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
2017 Modrý kód (TV seriál)
Sebeobětování? (S02E12)
Poslední vízum (TV seriál)
Soumrak templářů (TV seriál)
2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
2014 První republika (TV seriál)

Dokumentární

2020 11 barev ptáčete

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky