foto

Keith Knight

  • nar. 20.1.1956
    Sault Ste. Marie, Ontario, Kanada
  • zem. 22.8.2007 (51 let)
    Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Molly - příběh z druhé světové války (TV film)
2005 Looking for Angelina
2003 Bar Life
Případ Mahowny
2002 Zločiny podle Mary Higgins Clark: Šťastný den (TV film)
2001 Laughter on the 23rd Floor (TV film)
2000 Redwall: The Movie (TV film)
1999 Gólová výměna (TV film)
1998 Clutch
1992 Rosey and Buddy Show, The (TV film)
1990 Love & Murder
Šepoty
1988 Rodinný sraz
1987 Mr. Nice Guy
Starostliví medvídci v říši kouzel
1986 Whodunit (TV film)
1985 Tak si jdi (TV film)
1983 Siege
Zlo neznámého původu
1982 Třída roku 1984
1981 Gas
Valentýnská pomsta
1980 Hog Wild
1979 Nemotorové

TV seriály

2006 Erky Perky (TV seriál)
2005 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Ztráta paměti (S03E10)
2004 Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Ace Lightning (TV seriál)
Street Time (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
The Wedding (S02E11)
2000 Anička ze zeleného domku (TV seriál)
1999 Redwall (TV seriál)
1998 The Dumb Bunnies (TV seriál)
1997 Franklin (TV seriál)
1996 The Mystery Files of Shelby Woo (TV seriál)
Traders (TV seriál)
1995 Nekonečný příběh (TV seriál)
1994 Liberty Street (TV seriál)
Monster Force (TV seriál)
Robocop (TV seriál)
The Adventures of Dudley the Dragon (TV seriál)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Rušný svět Richarda Scarryho (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Evelyn (S04E04)
1992 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Vows of Silence (S03E09)
1991 Rupert (TV seriál)
1989 Babar (TV seriál)
Beetlejuice (TV seriál)
Shining Time Station (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
Special Service (S03E29)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Starting from Scratch (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
Campbellovi (TV seriál)
The Lawrenceville Stories (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)
Starostliví medvídci (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Seeing Things (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Canadian Conspiracy, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky