foto

Marie Vincent

  • nar. 15.5.1955 (64 let)
    Marseille, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Meurtres en Bourgogne (TV film)
2013 Jack a mechanické srdce
2012 Zavražděná (TV film)
À l'aveugle
2010 En cas de malheur (TV film)
L'Amour c'est mieux à deux
2009 Zombie Apokalypsa
2008 La jeune fille et les loups
2007 Lucky Luke na Divokém západě
2006 Homme de ta vie, L' (TV film)
2005 Espace détente
2004 L'insaisissable (TV film)
Un petit garçon silencieux (TV film)
2003 Bratrstvo ticha
1999 La Dilettante
1990 Grande embrouille, La (TV film)
1989 Babar hrdinou

TV seriály

2019 Philharmonia (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
2018 Policajtka Barbie (TV seriál)
Les grands esprits se rencontrent (S07E10)
Bon sang ne saurait mentir (S07E09)
Jeu de main, jeu de vilain (S07E08)
další epizody (10)
2016 Nina (TV seriál)
Maternité (S02E07)
Sous le choc (S02E06)
L'hôpital et ses fantômes (S02E05)
další epizody (7)
2015 Nina (TV seriál)
La dernière épreuve (S01E08)
Solitudes (S01E07)
Qui trop embrasse (S01E06)
další epizody (7)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
L'habit ne fait pas le moine (S02E06)
2013 Paradise kemp (TV seriál)
Musical camping (S05E04)
2012 En Famille (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
Fashion week au camping (S04E03)
2011 Le Repaire de la Vouivre (TV seriál)
Platane (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
Ca décoiffe au camping (S03E01)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Vive les vacances! (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Confidences (TV seriál)
Le réveillon des bonnes (TV seriál)
2006 Žena zákona (TV seriál)
Une erreur de jeunesse (S11E04)
2003 Domisiladoré (TV seriál)
2002 Making of (TV seriál)
2001 Docteur Claire Bellac (TV seriál)
Nová dobrodružství Lucky Luka (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zmizení (S10E05)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1995 Sales blagues de l'Echo, Les (TV seriál)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
1990 Tintinova dobrodružství (TV seriál)
1988 Guignols de l'info, Les (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)

Dokumentární

1987 La nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace