foto

Ryan Bittle

  • nar. 21.3.1976 (43 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hlavní podezřelá
2014 Nepsaná romance (TV film)

TV seriály

2019 Havaj 5-0 (TV seriál)
Ke ala o ka pu (S09E20)
2017 Lucifer (TV seriál)
Deceptive Little Parasite (S02E15)
2013 Shameless (TV seriál)
A Long Way from Home (S03E07)
2012 Úplně normální (TV seriál)
Unplugged (E08)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Princezna v igelitu (S07E03)
2010 Změna je život (TV seriál)
Honeymoon Interrupted (S02E06)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Charlie neumí surfovat (S05E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tichá noc (S06E11)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Lživá hra (S03E14)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrtící stisk (S02E04)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Swan Song (S05E23)
After Hours (S05E21)
Guerilla Filmmaking (S05E14)
další epizody (5)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Hotel New Hampshire (S05E08)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Sejde z mysli, sejde z očí (S01E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace