foto

Wojciech Żołądkowicz

  • nar. 27.6.1980 (38 let)
    Olsztyn, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 #WszystkoGra
Historia Roja
2015 Noc plná zázraků 2
2013 Uzavřená soustava
2010 Matka Tereza od koček
2006 Město útěchy

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Druga szansa (TV seriál)
Kanał (S03E05)
Pętla (S03E03)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S07E02)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Jeszcze nie dziś (S07E01)
2011 Układ Warszawski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace