foto

Michel Simon

  • nar. 9.4.1895
    Ženeva, Švýcarsko
  • zem. 30.5.1975 (80 let)
    Bry-sur-Marne, Francie

Zajímavosti o tvůrci (2)

Herecká filmografie

Filmy

1975 Boucher, la star et l'orpheline, Le
Rudý Ibis
1973 Bienvenue à Michel Simon (TV film)
1972 Kraksa
1971 Blanche
1970 Contestazione generale
La Maison
1967 Ce sacré grand-père
Pépé a Claude
1965 Cinéma de notre temps: Sacha Guitry (TV film)
Deux heures à tuer
Ecce Homo
1964 Michel Simon
Steinlein
Vlak
1963 Cyrano a D'Artagnan
1962 Nevítaný dědic
Ďábel a desatero
1961 Candide ou l'optimisme au XXe siècle
1960 Mon ami Lazlo
Napoleon
Pierrot la tendresse
1959 Die Nackte und der Satan
Simenon
1958 Stalo se za bílého dne
Un certain Monsieur Jo
1957 Trois font la paire, Les
1956 Joyeuse prison, La
Mémoires d'un flic
1955 Impossible Monsieur Pipelet, L'
1954 Naše časy
Par ordre du tsar
Ungarische Rhapsodie
1953 Femmes de Paris
L'Etrange Désir de monsieur Bard
Marchand de Venise, Le
Saadia
Vie d'un honnęte homme, La
1952 Brelan d'as
Chemin de Damas, Le
Das Geheimnis vom Bergsee
La fille au fouet
Pan Taxi
Rideau rouge, Le
1951 Cité du midi, La
Due verità, Le
La poison
1950 Ďáblova krása
1949 Fabiola
1948 Carcasse et le tord-cou, La
1947 Les Amants du pont Saint-Jean
Non coupable
Taverne du poisson couronné, La
1946 Panika
Večer čekejte přítele
1944 Vautrin
1943 Au bonheur des dames
1942 Karavana
1941 Il re si diverte
Tosca
1940 Cavalcade d'amour
Ecco la felicità
Komedie štěstí
Musiciens du ciel, Les
Paris - New York
1939 Circonstances atténuantes
Dernier tournant, Le
Derrière la façade
Eusèbe député
Fric-Frac
Konec dne
Noix de coco
1938 Belle étoile
Chaleur du sein, La
Nouveaux riches, Les
Nábřeží mlh
Ruisseau, Le
Règne de l'esprit malin, Le
Ztracenci ze Saint-Agil
1937 Bataille silencieuse, La
Boulot aviateur
Choc en retour, Le
Drôle de drame ou L'étrange aventure de Docteur Molyneux
Mirages
Ohnivé polibky Neapole
1936 Faisons un rêve...
Jeunes filles de Paris
Jumeaux de Brighton, Les
Mort en fuite, Le
Moutonnet
Sous les yeux d'occident
1935 Amants et voleurs
Le bébé de l'escadron
1934 Adémai au moyen âge
Atalanta
Lac aux dames
Le Bonheur
Miquette et sa mère
1933 Du haut en bas
Léopold le bien-aimé
1932 Boudu z vody vytažený
1931 Baleydier
Fena
Jean de la Lune
On purge bébé
1930 Enfant de l'amour, L'
1929 Pivoine
1928 Tire-au-flanc
Utrpení Panny orleánské
1927 Casanova
1926 Inconnue des six jours, L'
Stín Matyáše Pascala
1925 Vocation d'André Carel, La
1924 Galerie des monstres, La

TV seriály

1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

1994 De Serge Gainsbourg à Gainsbarre de 1958 - 1991
1974 Histoire du cinéma français par ceux qui l'ont fait (TV seriál)
Tid til at leve (TV seriál)
1969 Cinéma de notre temps: René Clair (TV film)
1967 Cinéastes de notre temps - Jean Renoir le patron, 2e partie: La direction d'acteur (TV film)
1966 Jean Renoir (TV film)
1964 Chroniques de France (TV seriál)
Cinéastes de notre temps (TV seriál)
Cinéma de notre temps: Jean Vigo (TV film)
1963 Mondo di notte numero 3
1952 Hôtel des Invalides
1951 Vedettes sans maquillage

Host

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)
1967 D'hier et d'aujourd'hui (TV pořad)
Monsieur Cinéma (TV pořad)
1966 Bienvenue (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace