foto

Sharon Acker

  • nar. 2.4.1935 (83 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Off Your Rocker (TV film)
1981 Překročit práh
Všechno nejlepší k mým narozeninám
1980 Conquest of the Earth (TV film) - a.z.
The Murder That Wouldn't Die (TV film)
1977 The Hostage Heart (TV film)
1976 Our Man Flint: Dead on Target (TV film)
1974 The Hanged Man (TV film)
1973 The Stranger (TV film)
1970 Act of the Heart
1969 Don't Let the Angels Fall
Poprvé
Čekání na Karolinu
1967 Bez okolků
1961 Macbeth (TV film)
One Plus One
1957 Šťastný Jim
1956 Anne of Green Gables (TV film)

TV seriály

1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Whiz Kids (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 Shannon (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
Galactica 1980 (TV seriál)
Texas (TV seriál)
1979 Matt and Jenny (TV seriál)
Stone (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 The Great Detective (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Mladí a neklidní (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
The Delphi Bureau (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Prokletí Gideonu (S03E17)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Wojeck (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 Time of Your Life (TV seriál)
1961 Playdate (TV seriál)
1960 Festival (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1958 Heritage (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)

Dokumentární

2000 Hollywood Remembers Lee Marvin (TV film) - a.z.

TV pořady

1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace