foto

Friedrich Schütter

  • nar. 4.1.1921
    Düsseldorf, Německá říše
  • zem. 17.9.1995 (74 let)
    Hamburk, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Molls Reisen (TV film)
1984 Schwarz-Rot-Gold - Blauer Dunst (TV film)
So ein Theater (TV film)
1983 Tatort - Wenn alle Brünnlein fließen (TV film)
1981 Gerechten, Die (TV film)
1977 Das Gesetz des Clans
Tatort - Reifezeugnis (TV film)
1974 Arme klauen nicht (TV film)
1973 Gabriel (TV film)
1971 Sein Schutzengel (TV film)
Tatort - Blechschaden (TV film)
1970 Liebling, sei nicht albern!
Millionenspiel, Das (TV film)
1969 Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Gnade für Timothy Evans
Klein Erna auf dem Jungfernstieg
Marinemeuterei 1917 (TV film)
Nennen Sie mich Alex (TV film)
Unverbesserlichen und ihre Menschenkenntnis, Die (TV film)
1968 Der Arzt von St. Pauli
Der Reformator (TV film)
Fall Wera Sassulitsch, Der (TV film)
Feldwebel Schmid
Smrt v červeném jaguáru
Wie ein Hirschberger Dänisch lernte (TV film)
1967 An einem Wochenende (TV film)
Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
Wenn es Nacht wird auf der Reeperbahn
1966 Der Fall Hau (TV film)
Der Fall Lothar Malskat (TV film)
Die Hundertste Nacht (TV film)
Old Shaky (TV film)
Standgericht (TV film)
1965 Fall Harry Domela, Der (TV film)
Vražedné pouzdro na housle
1964 Stahlnetz - Strandkorb 421 (TV film)
1963 Stahlnetz - Das Haus an der Stör (TV film)
1962 The Counterfeit Traitor
1961 Madame Sans-Gene
Malachiášův zázrak
1960 Der rote Kreis
Madame Sans-Gêne (TV film)
Michas Weg nach Bethlehem (TV film)
1959 Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu
1958 Dr. Crippen lebt
Mädchen mit den Katzenaugen, Das
Stahlnetz - Das zwölfte Messer (TV film)
Stahlnetz - Sechs unter Verdacht (TV film)
Unruhige Nacht
1957 Das Herz von St. Pauli
Žraloci a malé ryby
1956 Keiner stirbt leicht (TV film)
1955 Der Hauptmann und sein Held
Die Ratten
Unternehmen Schlafsack
Zwei blaue Augen

TV seriály

1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
1987 Das Erbe der Guldenburgs (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Engels & Consorten (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Geschichten aus der Zukunft (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1972 Das Kurheim (TV seriál)
Motiv Liebe (TV seriál)
1971 Aux frontières du possible (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Kressin und der Laster nach Lüttich (S01E05)
1970 Die Journalistin (TV seriál)
1969 Ein Jahr ohne Sonntag (TV seriál)
Gestern gelesen (TV seriál)
Percy Stuart (TV seriál)
Stewardessen (TV seriál)
1968 Drei Frauen im Haus (TV seriál)
1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)
Dreizehn Briefe (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
Wenn die Musik nicht wär … (TV seriál)
1965 Intercontinental-Express (TV seriál)
1963 Das Kriminalgericht (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)
Heinz Erhardt Festival (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

1966 Die letzte Reise des Kapitän Scott

Divadelní záznam

1966 Die rote Geldbörse (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

1968 Polizeirevier 21 (TV film)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)
Sie und Er im Kreuzverhör (TV pořad)
1968 Spotlight (TV pořad)
1966 Freunde singen - Lawrence Winters zum Gedenken (TV pořad) - mod.
1963 Zwischenmahlzeit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky