foto

Howie Lai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hailey Dean Mysteries: A Prescription for Murder (TV film)
2016 Monster Trucks
2012 Grave Encounters 2

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Out of the Past (S01E01)
Arrow (TV seriál)
All for Nothing (S06E12)
2017 The Arrangement (TV seriál)
The Leak (S01E03)
Z onoho světa (TV seriál)
The Man in the Yellow Jacket (S01E04)
Cestovatelé časem (TV seriál)
Jacob (S02E03)
Ave Machina (S02E01)
Arrow (TV seriál)
Second Chances (S05E11)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Druhý vzkříšený (E09)
The Family (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 The Whispers (TV seriál)
Darkest Fears (E10)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
2014 Strange Empire (TV seriál)
2013 Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Johnny McKee (E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Out with the Old (S07E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace