foto

Howie Lai

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Genesis Code
2019 53 Days: The Abduction of Mary Stauffer (TV film)
Záhada Hailey Deanové: Vražda na předpis (TV film)
2016 Monster Trucks
2012 Grave Encounters 2

TV seriály

2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Z minulosti (S01E01)
Arrow (TV seriál)
All for Nothing (S06E12)
2017 The Arrangement (TV seriál)
The Leak (S01E03)
Z onoho světa (TV seriál)
The Man in the Yellow Jacket (S01E04)
Cestovatelé časem (TV seriál)
Jacob (S02E03)
Ave Machina (S02E01)
Arrow (TV seriál)
Second Chances (S05E11)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Druhý vzkříšený (E09)
The Family (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 The Whispers (TV seriál)
Darkest Fears (E10)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
2014 Strange Empire (TV seriál)
The Resistance (E09)
2013 Hranice nemožného (TV seriál)
Vzdor osudu (S05E13)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Johnny McKee (E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Out with the Old (S07E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky