Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs se 250 let po smrti probudí v novém těle a zjistí, že byl vzkříšen, aby pomohl jednomu magnátovi vyřešit jeho vlastní vraždu. (Netflix)

Recenze (16)

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý hrdina, slabší triky (tak na úrovni Hry o trůny) a od knihy mírně odskakující příběh. Hlavně druhá polovina díky všem těm neonům a drogám pohltí. Kinnaman je super. Slibný začátek. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Já mám o budoucnosti jinou představu, za mě nezvládnutá scifárna, s docela dobrý lookem, ovšem nezvládnutou hudbou a dost všední zápletkou alá kriminálka budoucnost. Ten Kinnaman, je panák, Yun Lee mě bavil víc. Mě to na první rozhodně nechytlo. Otázka zda to vůbec dotáhnu na další díly. Věcí, který mě chytí na první je docela dost, víc než jsem schopnej zkouknout, takžezkusil jsem a odkládám nejpozději 24. století. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý pilot, ktorý v komplikovanom svete ponúka priamočiaru zápletku. Alebo aspoň tak sa spočiatku javí vyšetrovanie mysterióznej vraždy. Pokiaľ máte radi kyberpunk, oceníte fajnový vizuál, vhodne obsadených Kinnamana alebo Purefoya, ktorý by hral hlavnú postavu pred 15 rokmi. Zatiaľ sa zdá, že tvorcovia disponovali vyšším rozpočtom a všetkých to bavilo. 10 dielov naznačuje, že sa dočkáme aj nejakej tej seriálovej vaty, dúfam, že sa mýlim. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku slibný potenciál,který táhne Joel Kinnaman a kvůli kterému jsem si taky tenhle seriál pustil.Bohužel ostatní postavy jsou už moc strohé,ale je to zatím pilot.Co je fakt,tak někdy je malinko nepřehledný,kdy v pár scénách zásobuje diváka stovky informací,což má za následek spíše menší nesrovnalost.Nejvíc je to poznat,když svůj part rozjede Purefoy.Chápu,že do pilotu mělo jít co nejvíce informačního tlachání,ale jaksi se zapomnělo,že i takový klišé jako ty je zachráníš či udělej něco pro sebe je už malinko za zenitem.Nejlepší scéna je rozhodně v hotelu a víc takových.Bojím se,že Joel zde bude na to dost sám a Purefoy do toho bude jen žvatlat,že se mně znechutí po delším čase jako v seriálu Stoupenci zla.Vizuální stránka je zatím perfektní. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představte si to nejlepší ztvárnění světů budoucnosti, které jste viděli v posledním Total recall, Blade runnerovi a klidně i Valeriánovi, nebo Pátém elementu. A do tohoto světa vložte uhrančivou postavu Kovacze, superelitního žoldáka, teroristu, nebo možná jen bojovníka za jiné uspořádání společnosti, který je postaven před velmi nepříjemnou volbu. Joel Kinnaman je neuvěřitelný a díky němu a parádnímu scénáři, tady máme jednu z nejcharismatičtějších sci-fi postav poslední dekády. Netflix překvapil...tohle je opravdu Áčkový seriál, plný kvalitních triků, s parádním scénářem a neokoukanými herci, kteří si svoje odvádí na výbornou. Snad se podaří udržet nastavenou laťku dál. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama