foto

Gabrielle G. Stanton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Pustina (TV film)

TV seriály

2017 Time After Time (TV seriál)
Out of Time (E03)
2015 The Flash (TV seriál)
Enter Zoom (S02E06)
The Man Who Saved Central City (S02E01)
Fast Enough (S01E23)
2013 Arrow (TV seriál)
Zrada (S01E13)
Důvěřuj ale prověřuj (S01E11)
2010 Městečko Haven (TV seriál)
Za branou (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekupujte padělky (S01E06)
Upíří deníky (TV seriál)
162 Candles (S01E08)
You're Undead to Me (S01E05)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2003 Veritas (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Free Enterprise

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace