foto

Gabrielle G. Stanton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Pustina (TV film)

TV seriály

2019 The InBetween (TV seriál)
The Length of a River (E06)
Kiss Them for Me (E04)
2018 Titans (TV seriál)
Koriand'r (S01E10)
Together (S01E05)
2017 Time After Time (TV seriál)
Out of Time (E03)
2015 The Flash (TV seriál)
Enter Zoom (S02E06)
The Man Who Saved Central City (S02E01)
Fast Enough (S01E23)
Městečko Haven (TV seriál)
Teď (S05E25)
Perditus (S05E19)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
Nemluvit zlo (S05E02)
Nevidět zlo (S05E01)
2013 Arrow (TV seriál)
Zrada (S01E13)
Důvěřuj ale prověřuj (S01E11)
Městečko Haven (TV seriál)
Maják (S04E13)
Dopad (S04E01)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Třídní sraz (S03E12)
Je toho nad hlavu (S03E04)
2011 Městečko Haven (TV seriál)
Svět se točí dál (S02E11)
Krev je víc než voda (S02E07)
Fear & Loathing (S02E02)
2010 Za branou (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Nekupujte padělky (S01E06)
Upíří deníky (TV seriál)
162 Candles (S01E08)
You're Undead to Me (S01E05)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Kamarádi (S02E20)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Čeho je moc, toho je příliš (S02E10)
2003 Veritas (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Free Enterprise

Producentská filmografie

TV seriály

2005 Chirurgové (TV seriál)
Syndrom vykrvácení srdce (S02E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace