foto

Milton Frome

  • nar. 24.2.1909
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 21.3.1989 (80 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Beyond Reason
Captains Courageous (TV film)
1976 Gus
Příští stanice Greenwich Village
The Shaggy D.A.
Whiz Kid and the Carnival Caper, The (TV film)
1975 The Strongest Man in the World
1972 Evil Roy Slade (TV film)
1970 The Movie Murderer (TV film)
Which Way to the Front?
1968 Chubasco
With Six You Get Eggroll
1967 Enter Laughing
Masakr na svatého Valentýna
1966 Batman
Swinger, The
Way... Way Out
1965 Dr. Goldfoot, tvůrce robotických žen
Fluffy
Girl Happy
John Goldfarb, Please Come Home!
The Family Jewels
Who Has Seen the Wind? (TV film)
1964 Dolarová manželství
I'd Rather Be Rich
Roztržitý sanitář
1963 A Ticklish Affair
Bye Bye Birdie
Who's Minding the Store?
Zamilovaný profesor
1962 It's Only Money
1961 All Hands on Deck
Police Dog Story, The
Poslíček
1960 Cinderfella
Prosím, nejezte sedmikrásky
Visit to a Small Planet
1958 Go, Johnny, Go!
Mladí lvi
Pies and Guys
Quiz Whizz
Sing, Boy, Sing
1957 Delikátní delikvent
Hear Me Good
Public Pigeon No. One
Short Cut to Hell
The Fuzzy Pink Nightgown
The Lonely Man
The Wayward Bus
1956 Muž, který věděl příliš mnoho
Pardners
The Birds and the Bees
The Girl Can't Help It
1955 The Seven Little Foys
You're Never Too Young
1954 Atomic Kid, The
1951 Mr. Universe
1939 Calling All Marines
Dick Tracy's G-Men
Ride 'Em Cowgirl
Smashing the Money Ring

TV seriály

1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
1973 A Touch of Grace (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Džungle ve skleníku (S02E02)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
1963 Glynis (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Guestward Ho! (TV seriál)
Hot Off the Wire (TV seriál)
Klondike (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Four of Us are Dying (S01E13)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Meet Mr. McNutley (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Buick Circus Hour (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
1950 Musical Comedy Time (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)

TV pořady

1967 The Carol Burnett Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1953 All Star Summer Revue (TV pořad)
The Larry Storch Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 Four Star Revue (TV pořad)
The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace