foto

Jörg Malchow

  • nar. 1980
    Neubrandenburg, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marie Brand und das Spiel mit dem Glück (TV film)
The Man on the Other Side
2018 Tatort - Déjà-vu (TV film)
2017 Zvědové míru
2014 Lži vítězů
2012 Co zbývá
Tatort - Todesbilder (TV film)
2010 Im Schatten
Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Das Wolfskind
Frau Böhm sagt Nein (TV film)
Ganz nah bei Dir
2007 An die Grenze (TV film)
2005 Modrooká Polly
2004 Jena Paradies
2003 Spuk am Tor der Zeit
2002 Bungalov

TV seriály

2019 Alles oder Nichts (TV seriál)
So richtig zusammen? (E96)
Die Anzeige (E95)
2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Blinde Liebe (S17E16)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Magnetická bomba (S17E08)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Waldhaus Amore (S02E07)
2010 Místo činu: Berlín (TV seriál)
Was kostet Berlin? (E08)
Nur ehrliche Liebe ist gute Liebe (E05)
Der Verrat (E04)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Türen der Stadt (S02E09)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ganz nah dran (S10E11)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Privatsache (S08E17)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Notenwenderin (S07E06)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Spitzenleistung (S05E13)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky