foto

Geoffrey Palmer

  • nar. 4.6.1927 (93 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Last Sparks of Sundown, The
Paddington
2012 Bert & Dickie
V kruhu koruny: Jindřich IV. (2. díl) (TV film)
2011 W.E.
Ztracené Vánoce
2009 Růžový panter 2
2008 Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
2007 Pán času: Plavba zatracených (TV film)
2005 The Man-Eating Leopard of Rudraprayag (TV film)
2003 Looking for Victoria (TV film)
Mladí návštěvníci (TV film)
Petr Pan
2002 Dickens (TV film)
2000 Butterflies Reunion Special (TV film)
Krysa
1999 Anna a král
1998 Alenka v zemi za zrcadlem (TV film)
Reckless: The Movie (TV film)
Stiff Upper Lips
1997 Paní Brownová
Zítřek nikdy neumírá
1995 Full Throttle (TV film)
1994 Šílenství krále Jiřího
1993 Příliš vydařený útěk (TV film)
1992 Question of Attribution, A (TV film)
1991 Smack and Thistle (TV film)
1988 Jestřábi
Ryba jménem Wanda
1986 Insurance Man, The (TV film)
Profesore, jdete pozdě!
Season's Greetings (TV film)
1985 Absurd Person Singular (TV film)
Zet a dvě nuly
1983 Honorární konzul
Waters of the Moon (TV film)
1982 The Funny Side of Christmas (TV film)
1981 Sen noci svatojánské (TV film)
1976 Battle of Billy's Pond, The
Story to Frighten the Children, A (TV film)
1975 Going, Going, Gone... Free? (TV film)
1973 Only Make Believe (TV film)
Šťastný to muž
1971 Uninvited, The (TV film)
1970 Engagement, The
Macbeth (TV film)
1969 1 + 1 = 1.5 (TV film)
1968 Chequers Manoeuvre, The (TV film)
1966 Beckoning Shadow, The (TV film)
Cathy Come Home (TV film)
1965 No Place Like Earth (TV film)
1962 A Prize of Arms

TV seriály

2012 Konec přehlídky (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2011 North by Northamptonshire (TV seriál)
Rev. (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Hercule Poirot (TV seriál)
Hodiny (S12E04)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
2005 Pán času (TV seriál)
2004 He Knew He Was Right (TV seriál)
2002 Dickens (TV seriál)
Stig of the Dump (TV seriál)
As Time Goes By (TV seriál)
You Must Remember This... (S09E05)
What Now? (S09E04)
The Wedding (S09E03)
další epizody (5)
2001 Middle Classes: Their Rise and Sprawl (TV seriál)
The Savages (TV seriál)
2000 As Time Goes By (TV seriál)
Going Online (S08E06)
Future Imperfect (S08E05)
Surprising News (S08E04)
další epizody (6)
1998 As Time Goes By (TV seriál)
The Proposal (S07E07)
The Old Folks' Party (S07E06)
Too Old... or Too Nosy (S07E05)
další epizody (7)
1997 As Time Goes By (TV seriál)
A Surprise for Jean (S06E07)
The House Next Door (S06E06)
Alistair's Engagement (S06E05)
další epizody (7)
1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
As Time Goes By (TV seriál)
Showered with Gifts (S05E07)
At Death's Door (S05E06)
Broadcast Plan (S05E05)
další epizody (7)
1995 Look at the State We're In! (TV seriál)
Mr. Men and Little Miss (TV seriál)
As Time Goes By (TV seriál)
Improvements (S04E10)
Judith's New Romance (S04E09)
Wedding Day Nerves (S04E08)
další epizody (10)
1994 As Time Goes By (TV seriál)
Problems, Problems (S03E10)
Dealing with Sally (S03E09)
A Trip to Los Angeles (S03E08)
další epizody (10)
1993 As Time Goes By (TV seriál)
The Book Signing (S02E07)
The Cruise (S02E06)
Misunderstandings (S02E05)
další epizody (7)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
The Picnic (S01E06)
Relationships (S01E05)
Surprise, Surprise (S01E04)
další epizody (6)
1989 Černá zmije (TV seriál)
Sboheeem (S04E06)
1988 Christabel (TV seriál)
1986 Hot Metal (TV seriál)
Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1984 Fairly Secret Army (TV seriál)
1983 Smrt soudního znalce (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Profesionálové (TV seriál)
Případ Ojuka (S05E09)
1982 Whoops Apocalypse (TV seriál)
1981 Last Song, The (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1979 Hotýlek (TV seriál)
Smrt (S02E04)
1978 Butterflies (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Kde končí džungle (S01E06)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
1973 Away from It All (TV seriál)
1968 Best of Enemies (TV seriál)
The ITV Play (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1961 Thirty Minute Theatre (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 The Army Game (TV seriál)

Dokumentární

2005 Funny Blokes of British Comedy, The (TV film)
2003 Grumpy Old Men (TV seriál)
1997 Tales from the River Bank (TV seriál)
1985 Inside Rooms: 26 Bathrooms, London & Oxfordshire, 1985

Host

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2002 Judi Dench: A BAFTA Tribute (TV pořad)
1968 Frost on Sunday (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky