foto

Lori Jane Coleman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2009 Vzájemná objetí
2008 Strom v srdci (TV film)
2006 Organizace Alfa: Hádův faktor (TV film)
2004 Rodinné hříchy (TV film)
2002 Právo v Los Angeles (TV film)
1999 Čas zázraků (TV film)
1986 Krev a orchideje (TV film)
Obezřetný cizinec (TV film)
1985 Death in California, A (TV film)
1984 Shattered Vows (TV film)
1983 Střední škola po americku (TV film)
Two Kinds of Love (TV film)
1982 Veselé námluvy (TV film)
1981 Mistress of Paradise (TV film)
Zorro, the Gay Blade

TV seriály

2016 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #118: Let Her Eat Cake (S02E11)
Rule #79: Labels Are for Canned Goods (S02E08)
2015 The Lizzie Borden Chronicles (TV seriál)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #72: It's Never Too Late to Be a Mean Girl (S02E05)
Rule #77: Don't Blow the Bubble (S02E02)
2014 V utajení (TV seriál)
Gold Soundz (S05E16)
She Believes (S05E13)
Sensitive Euro Man (S05E10)
další epizody (6)
2013 V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
No. 13 Baby (S04E13)
Levitate Me (S04E10)
další epizody (6)
2012 V utajení (TV seriál)
Lady Stardust (S03E16)
2011 V utajení (TV seriál)
Half a World Away (S02E07)
All the Right Friends (S02E04)
Good Advices (S02E02)
2010 DialStar (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Fool in the Rain (S01E09)
Houses of the Holy (S01E06)
Walter's Walk (S01E02)
Make It or Break It (TV seriál)
The Great Wall (S01E18)
Loves Me, Loves Me Not (S01E15)
Follow the Leader (S01E12)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
All That Glitters (S01E10)
Where's Kaylie? (S01E09)
Run, Emily, Run (S01E07)
další epizody (8)
Ochrana svědků (TV seriál)
Once a Ponzi Time (S02E14)
Who's Bugging Mary? (S02E09)
Aguna Matatala (S02E05)
další epizody (4)
2007 Heartland (TV seriál)
2006 Po právu (TV seriál)
Pilot (E01)
2005 Báječní lidé (TV seriál)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Antarctica (S03E22)
Remember (S03E19)
Sparkle (S03E16)
další epizody (4)
2003 Manipulátor (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Swimming (S03E10)
Hazel Park (S03E07)
2002 John Doe (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Dawg Days (S01E04)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Monster (S02E02)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Reunion (S01E02)
Pilot (S01E01)
1999 Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
Part I (S01E02)
Pilot (S01E01)
1996 Picket Fences (TV seriál)
To Forgive Is Divine (S04E21)
Winner Takes All (S04E19)
Snow Exit (S04E12)
1995 Picket Fences (TV seriál)
This Little Piggy (S04E09)
Down the Tubes (S04E07)
Pal Joey (S04E03)
další epizody (7)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Picket Fences (TV seriál)
Away in the Manger (S03E10)
Rebels with Causes (S03E07)
Enemy Lines (S03E04)
další epizody (8)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Strangers (S02E08)
Under the Influence (S02E04)
Turpitude (S02E01)
další epizody (6)
1992 Picket Fences (TV seriál)
The Snake Lady (S01E10)
Sacred Hearts (S01E08)
Frank the Potato Man (S01E05)
další epizody (5)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Ze srdce (S02E11)
Wildfire (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky