foto

Michael S. Ruscheinsky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eine Hochzeit platzt selten allein (TV film)
2014 50 Kisses
Let's go! (TV film)
Šrám
2013 Die Kronzeugin - Mord in den Bergen (TV film)
Frei (TV film)
Pět let
2012 Die Apps
2011 Anonym
2010 Muž ve stínu
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
2003 Světlo v temnotách (TV film)
2001 Pfundskerl - Alles für die Katz, Der (TV film)

TV seriály

2017 Das Institut, Oase des Scheiterns (TV seriál)
2011 The Magical Toothfairies and Their Adventures (TV seriál)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
2003 K 11 - Kommissare im Einsatz (TV seriál)
Lenssen & spol. (TV seriál)
2000 Pašák (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)

Dokumentární

2016 Der Traum von der Neuen Welt (TV seriál)
2012 Vom Reich zur Republik - Die Machtergreifung (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace