foto

Virginia Katz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Dokonalá lež
2017 Kráska a zvíře
2015 Mr. Holmes
2013 WikiLeaks
2012 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2011 Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
2010 Varieté
2009 Slečna zamilovaná
2006 Dreamgirls
Obávaný bojovník
2005 Malý výlet do nebe
Paní Palfreyová
2004 Kinsey
2002 Damaged Care (TV film)
2001 Královna a já
2000 Geppetto (TV film)
The Expendables (TV film)
1998 Bohové a monstra
Vrazi v domě (TV film)
1997 Close to Danger (TV film)
Pohřbeni zaživa (TV film)
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
Ďáblovo pokušení
1994 Dokud nás smrt nerozdělí
Nesmrtelný (TV film)
Šance na přežití (TV film)
1993 A Song for You
Vražedné vztahy (TV film)
1992 Dirty Work (TV film)
Nebezpečná plavba (TV film)
Ulterior Motives
1991 Mrtvá ve vodě (TV film)
Neškodná lež (TV film)
1990 Životní šance
1989 Traveling Man (TV film)
1987 Sestry
1986 Who Is Julia? (TV film)

TV seriály

2003 Alias (TV seriál)
Koncovka (S02E19)
Ohnivá bomba (S02E16)
Dvojitý agent (S02E14)
2002 Alias (TV seriál)
Únos (S02E10)
Protilék (S02E07)
Mrtvá schránka (S02E04)
další epizody (8)
2001 Alias (TV seriál)
Má vina (S01E09)
Odplata (S01E06)
Rovnováha sil (S01E03)
2000 D.C. (TV seriál)
Felicity (TV seriál)
A Good Egg (S03E08)
Surprise (S03E05)
The Anti-Natalie Intervention (S03E02)
1999 Felicity (TV seriál)
Happy Birthday (S01E18)
Love and Marriage (S01E15)
Friends (S01E12)
1998 Felicity (TV seriál)
Thanksgiving (S01E09)
Cheating (S01E06)
Boggled (S01E04)
1994 Blue Skies (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky