foto

Lisa Lassek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 12 Strong
Zlý časy v El Royale
2017 The Circle
2015 Avengers: Age of Ultron
2012 Avengers
Chata v horách
2009 1% (TV film)
2006 Beyond (TV film)
2005 Serenity
2004 The Robinsons: Lost in Space (TV film)
1997 Just Add Love
Zabijáci

TV seriály

2016 The OA (TV seriál)
Champion (E03)
Homecoming (E01)
2011 Výjimeční (TV seriál)
2009 Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)
Miss Guided (TV seriál)
Smetánka (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Výloha na vraždu (S02E11)
Deštivé dny (S02E09)
Od A do Bz (S02E01)
2007 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Vůně úspěchu (S01E07)
Holoubek (S01E04)
2006 Blade (TV seriál)
2004 Wonderfalls (TV seriál)
Lying Pig (E10)
Lovesick Ass (E08)
Wound-up Penguin (E03)
další epizody (4)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
Haunted (S01E05)
Putting Out Fires (S01E02)
Pilot (S01E01)
2002 Firefly (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Pekelné zvony (S06E15)
Mrtvé záležitosti (S06E12)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Na dně (S06E09)
Ještě jednou a s citem (S06E06)
Zaplavená (S06E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace