foto

Alexej Kravčenko

  • nar. 10.10.1969 (49 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Alexej Kravčenko se narodil 10. října 1969 v Podolsku. V roce 1985, čili ve svých 16 letech, debutoval ve válečném filmu režiséra Elema Klimova JDI A DÍVEJ SE. Po dostudování střední technické školy sloužil na vojně, u sovětského námořnictva.

V letech 1991-1995 studoval na herecké škole Borise Ščukina, již od roku 1994 do roku 2001 účinkoval v státním divadle E.Vachtangova, které se nachází v Moskvě na Arbatu. V roce 2007 se stal právoplatným členem souboru Moskevského uměleckého divadla (MCHT), což je jedna z největších moskevských divadelních scén.

Alexej se mimo herectví věnuje i hudbě, založil a vede hudební skupinu Guarana, jejíž hudba byla použita mimo jiné i v ruském televizním seriálu „Ruský specnaz“ (=speciální bojové jednotky). Alexej je držitelem různých ruských hereckých ocenění, což jen podtrhuje jeho talent, nejdůležitějším z nich je titul Zasloužilého umělce Ruské federace, jenž obdržel v roce 2007.

Golda "Johgas" Zlatá

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nabarvené ptáče
2017 Lev Jašin. Vratar mojej mečty
2016 Děd Moroz. Bitva Magov
2014 Sled tigra (TV film)
2010 Velkokníže Jaroslav
2009 Kanikuly strogogo režima
2008 Mucha
2007 Cel
Poceluji padšich angelov
Ty vsegda budeš so mnoj? (TV film)
2005 9. rota
Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
2004 Smatyvaj udočki
2003 Break Point
Žizň odna
2002 Hvězda
2000 Fortuna
Rožděstvěnskaja mysterija
1999 Mama
Rejndžer iz atomnoj zony
1998 Cvěty ot poběditělej
1985 Jdi a dívej se
1976 Obyknovennaja Arktika (TV film)

TV seriály

2018 Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
Kupčino (TV seriál)
2017 Otčij bereg (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Poslednij zajezd (E08)
další epizody (10)
2016 Kurkul (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
2014 Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Mužskije kanikuly (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
2012 Bratany 3 (TV seriál)
Bratany 3. Prodolženie (TV seriál)
Sindrom drakona (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
2011 Braťja (TV seriál)
2010 Bratany 2 (TV seriál)
Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
2009 Bratany (TV seriál)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2004 Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (9)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace