foto

Stephan Dubeau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Je to jen konec světa
2014 Ceci n'est pas un polar
2013 Nurse 3D
2011 Tváře v davu
2010 Lance et compte
2009 Kluci z kalendáře (TV film)
2008 Repo: Genetická opera!
Victor Davis: Cesta na vrchol (TV film)
2007 Dvojnásobná vražda (TV film)
2002 Není úniku
1994 Strážce moudrosti (TV film)

TV seriály

2016 Blue Moon (TV seriál)
2013 Nikita (TV seriál)
Bubble (S04E05)
Set-Up (S04E03)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Město lásky (S01E09)
2011 30 Vies (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 'Da Kink in My Hair (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
Jeff Ltd. (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
We Will Survive! (S05E13)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace