Reklama

Reklama

Bod G

(seriál)
  • Kanada G-Spot
Kanada, 2005, 24x26 min

Obsahy(1)

Kanadská herečka Gigi se vrací do L.A., aby znovu vzkřísila svou bývalou slávu z béčkových filmů a konečně našla muže svých snů... (TV Prima)

Recenze (10)

slatkac 

všechny recenze uživatele

Jste-li ženská, začínají se u vás projevovat příznaky menopauzy a vaše kůže začíná blednout, je to seriál přesně pro vás. Já nic z tohodle nesplňuji a tak jsem tento břitký hnus plný ženskýho kdákání musel vypnout. 1* za prsa jedný MILFky, jinak je to naprostý odpad. ()

M-arta 

všechny recenze uživatele

Pokud je název seriálu synonymum hledání něčeho, co stejně nikdy nenajdete, pak se to nejspíš jmenuje příhodně - vtip nebo dokonce erotiku jsem tu vážně nenašla... (I když je pravda, že hledat extrémně důmyslně jsem nějak neměla v úmyslu.) ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Příšerné ženské tlachání o nesmyslech, o sexu s duchem a podobných ptákovinách. No slovo EROTICKÝ je úplná nadsázka a o hereckých výkonech raději nemluvím...1/5 za občas nějákého toho pěkného chlápka jinak je to něco jako zfilmovaný časopis s radami pro ženy v pokročilejším věku. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Dvakrát jsem na to narazil - jednou pozdě v noci na Primě a podruhé na jejich webovkách. Třetí setkání neplánuji. Je to opět jedno z těch bezúčelných děl, které si zkrátka nemůže najít normálního diváka. Hledal bych nějaký protimluv ve stylu "cenzurované porno" - k čemu je erotický seriál, když se tam všichni neustále jen zakrývají? Podle toho, co jsem stačil shlédnout (pravda - těžko soudit po dohromady necelém díle) jsem neviděl 'problém' ani s výrazivem ani s ničím jiným, co by mohlo seriál znepřístupnit. Tu jednu hvězdu jsem dal za hlavní hrdinku, která i přes to, že se ne a ne ukázat, byla kupodivu sympatická a za její nadabování. Souhlasím také s názory, že to není úplně debilní seriál (snad kvůli Kanadskému původu?), ale přesto trvám na výrazech 'zbytečný', 'nudný' a 'bezúčelný'. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama