foto

Ryun Yu

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Highway Is for Gamblers, The
2016 The Last Tour
2013 Yellow Face
2010 The Mikado Project
2008 Sestřenka k nakousnutí
2007 Bratři Solomonovi
2006 Prapor purpurových srdcí
2004 Harlequin
Straight-Jacket
2003 Four Fingers of the Dragon
2001 Lip Service

TV seriály

2017 Animal Kingdom (TV seriál)
You Will Be Gutted (S02E12)
2016 Castle na zabití (TV seriál)
Spolek největších detektivů (S08E14)
2011 Six Figures (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Kamarádi naoko (S05E10)
Policejní odznak (TV seriál)
Money Shot (S07E03)
2007 Cory in the House (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Pepper Dennis (TV seriál)
Pláž Makaha (TV seriál)
2005 Medium (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Správný doktor (S01E10)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S04E21)
2003 Odložené případy (TV seriál)
Běžec (S01E05)
That's So Raven (TV seriál)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
Lovkyně (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Last Tour

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Last Tour

Producentská filmografie

Filmy

2016 The Last Tour

Střihačská filmografie

Filmy

2016 The Last Tour

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace