foto

Luke Neal

  • nar. Hereford, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Megan Leavey
2016 Love Is Thicker Than Water
2015 Jupiter vychází
2014 Pudsey the Dog: The Movie
2013 The Borderlands
2006 Pustina
2005 Útěk z Colditzu (TV film)

TV seriály

2017 SS-GB: Hitler v Británii (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Střelný prach (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Watership Down (TV seriál)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
2013 The Politician's Husband (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2012 Starlings (TV seriál)
2011 Scott and Bailey (TV seriál)
Faultlines (S01E05)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Snáze čelit zlu, které známe (S04E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Osudná třináctá jamka (S12E01)
2008 Merlin (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace