foto

Jean-Pierre Becker

  • nar. 5.4.1958 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Boomerang
Stavisky, l'escroc du siècle (TV film)
Vůně vraždy (TV film)
2013 Velký závod
2012 Co den dluží noci
2011 Svobodní
2009 Galimatyáš
Julie a Julia
2008 Belleville tour (TV film)
Roue de secours (TV film)
2007 Symbol smrti
2006 Porte-bonheur, Le (TV film)
2005 La Maison de Nina
Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
Táta
2004 Příliš dlouhé zásnuby
2003 Une femme si parfaite (TV film)
2002 Cause d'un garçon, À (TV film)
2001 Amélie z Montmartru
Cena za pravdu (TV film)
Mortel transfert
Permission moisson (TV film)
2000 Herci
Místa zločinu
Paris-Deauville (TV film)
1999 Kínai védelem
Le Voyage à Paris
1996 Un samedi sur la terre
1994 Jeanne la Pucelle I - Les batailles
Jeanne la Pucelle II - Les prisons
Nejmilejší syn
1988 Accord parfait
1987 Venise sauvée
1986 Uprchlíci

TV seriály

2014 Pátrací oddělení (TV seriál)
Extraterrestres (S08E06)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 La Smala s'en mêle (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Nepřátelská vojska (S01E01)
2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Blessures (S01E05)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Jugement dernier (S03E06)
2007 Sur le fil (TV seriál)
2006 David Nolande (TV seriál)
L'état de Grace (TV seriál)
Les tricheurs (TV seriál)
2004 Montanové (TV seriál)
2002 Julie Lescautová (TV seriál)
Smrt účetního (S11E01)
2001 Central nuit (TV seriál)
Detektiv Giordano (TV seriál)
1999 Chère Marianne (TV seriál)
Véga (TV seriál)
1998 Au coeur de la loi (TV seriál)
Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
P.J. (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Imogène (TV seriál)
1982 Village dans les nuages, Le (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Dokumentární

2008 La résistance

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky