foto

Robert Colbert

  • nar. 26.7.1931 (87 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Nejbláznivější z bláznů
Timescape (TV film)
1989 Zmrazení
1988 Dostanu tě, syčáku
1987 Amazonky na Měsíci
1986 Škorpion
1976 Killer Who Wouldn't Die, The (TV film)
1969 City Beneath the Sea (TV film)
Obhájce
1961 A Fever in the Blood
Claudelle Inglish
1958 Hell's Five Hours
Joy Ride
Macabre
Quantrill's Raiders
1957 Under Fire

TV seriály

1994 Frasier (TV seriál)
Hádej, kdo přijde na snídani! (S01E13)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1985 Foley Square (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Crazy Like a Fox (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Alcoa Premiere (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2001 Young and the Restless: The E! True Hollywood Story, The (TV film)
1995 Fantasy Worlds of Irwin Allen, The

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace