foto

Lotte Ledl

  • nar. 16.3.1930 (89 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Zwei Weihnachtsmänner (TV film)
2007 Die Geschworene (TV film)
Muttis Liebling (TV film)
Sissi a Yetti
2000 Aktion C+M+B (TV film)
Der Hund muss weg (TV film)
1999 Eine fast perfekte Hochzeit
Figaro läßt sich scheiden (TV film)
Stella di Mare (TV film)
1998 Opernball (TV film)
1997 Bella Ciao (TV film)
Eine fast perfekte Scheidung
Lamorte (TV film)
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
1995 Noc, na kterou se nezapomíná (TV film)
Schwarze Tage (TV film)
1994 Vídeňská špička
1993 Die skandalösen Frauen (TV film)
1987 '38
Das Andere Leben (TV film)
Tatort - Superzwölfer (TV film)
1977 Cella oder Die Überwinder (TV film)
Der Unverbesserliche (TV film)
1973 Unverhofft (divadelní záznam)
Wenn jeder Tag ein Sonntag wär
1972 Das bin ich - Wiener Schicksale aus den 30er Jahren: Österreich zwischen Demokratie und Diktatur (TV film)
1971 Ich log die Wahrheit (TV film)
Mein Vater, der Affe und ich
Rudi, benimm dich
1969 Ein Abend zu zweit (TV film)
1968 Klasse, Die (TV film)
Theaterg'schichten durch Liebe, Intrige, Geld und Dummheit (divadelní záznam)
1967 Anastasia (TV film)
1966 Der Fall Rouger (TV film)
Mladý Törless
1965 Christinas Heimreise (TV film)
Der Tag danach (TV film)
Die Reise nach Steiermark (TV film)
Figaro läßt sich scheiden (TV film)
Heidi
1964 Dann geh zu Thorp (TV film)
Schwejk's Flegeljahre
1963 Don Juan kommt zurück (TV film)
Ein Dorf ohne Männer (TV film)
Liliom (TV film)
Tingel Tangel (TV film)
1962 Flitterwochen (TV film)
Funken in der Asche (TV film)
Lumpazivagabundus (TV film)
Max, der Taschendieb
Sind wir das nicht alle? (TV film)
Straße der Verheißung
Valnocha, der Koch (TV film)
1961 Der Bettelstudent (TV film)
Der erste Frühlingstag (TV film)
Keine Zeit für Komödie (TV film)
Zeit des Glücks (TV film)
1960 Kamel geht durch das Nadelöhr, Das (TV film)
Le Passage du Rhin
1959 Besuch aus heiterem Himmel
Peripherie (TV film)
1958 Ein Lied geht um die Welt
1957 Der Jungfrauenkrieg
Dort in der Wachau
Ober zahlen
1956 Der Schandfleck
Dort oben, wo die Alpen glühen
Försterliesel
Hengst Maestoso Austria
Holiday am Wörthersee
Husarenmanoever
Kaiserjäger
1955 Die Sennerin von St. Kathrein
1954 Lesník ze Stříbrného lesa

TV seriály

2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)
1990 Roda Roda (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
Wiener Klatsch (TV seriál)
1984 Der Sonne entgegen (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
Toni und Veronika (TV seriál)
1966 Jörg Preda berichtet (TV seriál)
1965 Alarm in den Bergen (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mein Bezirk: Mein Liesing (TV film)
2014 Der Anständige
2005 Filmlegenden. Deutsch (TV film)

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky