foto

Kevin Cecil

  • nar. 11.12.1969 (48 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Sherlock Koumes
2014 The Boy in the Dress (TV film)
2013 Gangsta Granny (TV film)
2011 Gnomeo & Julie
2006 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2002 Sob Robbie a legenda o ztraceném kmenu (TV film)
1999 Sob Robbie a Velké sobí závody (TV film)
The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)

TV seriály

2016 Tracey Ullman’s Show (TV seriál)
2015 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Hlasování (S04E08)
Východní křídlo (S04E02)
2014 Viceprezident(ka) (TV seriál)
Detroit (S03E06)
Clovis (S03E04)
2013 Big Bad World (TV seriál)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Watson & Oliver (TV seriál)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
The Great Outdoors (TV seriál)
2007 Armstrong a Miller (TV seriál)
Ruddy Hell! It's Harry And Paul (TV seriál)
Slacker Cats (TV seriál)
Hyperdrive (TV seriál)
Convoy (S02E06)
Dreamgate (S02E05)
Harvest (S02E04)
další epizody (6)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
Assessment (S01E06)
Clare (S01E05)
Asteroid (S01E04)
další epizody (5)
2005 Man Stroke Woman (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
2001 TV to Go (TV seriál)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Black Books (TV seriál)
Brand Spanking New Show (TV seriál)
1999 Ženská liga (TV seriál)
1998 The Morwenna Banks Show (TV seriál)
Velkovlak (TV seriál)
1997 Armstrong and Miller (TV seriál)
1996 Jack and Jeremy's Real Lives (TV seriál)
1995 The Saturday Night Armistice (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Velká vánoční jízda

TV seriály

2010 Ajťáci (TV seriál)
Něco se stalo (S04E03)
2008 Headcases (TV seriál)
2006 Hyperdrive (TV seriál)
Hello, Queppu (S01E02)
1999 Spaced (TV seriál)

Dokumentární

2005 100 Greatest Cartoons (TV film)

TV pořady

1998 This Morning with Richard Not Judy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace